Tilbake til kurs

Arbeidsgiverkonferanse 2021 (Organisasjonsmedlemmer)

20.05.2021-20.05.2021 | 1000 plasser, 7 påmeldt

 

Ønsker du informasjon om tariffsituasjonen og det kommende lønnsoppgjøret? Og hva med en spennende bolk om interessepolitisk arbeid og ny regjeringserklæring? Vil du møte andre ledere til informasjon, samtale og debatt om disse spørsmålene?

KA inviterer alle våre organisasjonsmedlemmer (ikke organer i Den norske kirke) til digital arbeidsgiverkonferanse torsdag 20. mai kl. 9.00 – 11.00!

 

Program

 • Hilsen fra administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs
 • Interessepolitisk arbeid og ny regjeringserklæring
  v/ direktør for strategi og samfunnskontakt Marit Brandt Lågøyr og seniorrådgiver Jens A. Bjelland
  Vi er inne i høysesong for politisk påvirkningsarbeid! De fleste politiske partier har nå avholdt sine landsmøter og vedtatt nye partiprogram. Vi gjennomgår disse sammen, med fokus på punkter som kan være interessante for dere. Partiprogrammene danner utgangspunkt for regjeringserklæringen, enten dagens regjering får fortsette, eller vi får et skifte. Vi ønsker innspill fra dere på saker som er viktige å forankre i ny regjeringserklæring. Regjeringserklæringen er regjeringens arbeidsprogram for hele fireårs-perioden, så viktige saker bør inn der. I tillegg til en interessepolitisk bolk, vil vi gi en løypemelding om KAs nye strategiplan som skal vedtas på landsråd i høst. Vi presenterer også KAs tilbud om bistand/prosessledelse for medlemmenes strategiarbeid i egen organisasjon eller virksomhet.
 • Lønnsoppgjøret 2021 – bakgrunn, økonomiske utsikter og arbeidet fremover
  v/ forhandlingssjef Anne Cecilie Andresen og direktør i arbeidsgiveravdelingen Ingrid B. Tenfjord
  I denne bolken vil vi gjennomgå status for de kommende lønnsforhandlingene, den økonomiske situasjonen og mulige innretninger på lønnstilleggene. Informasjon, gruppesamtaler og diskusjon. Som forberedelse anbefaler vi at du leser KAs Tariffnotat 2021.

 

Dato og tid: Torsdag 20.mai kl. 9.00 - 11.00

Varighet: 2 t

Målgruppe: Ledere og styremedlemmer hos KAs organisasjonsmedlemmer.

Pris: Gratis.
Det er standard i påmeldingsskjemaet at fakturainformasjon er obligatoriske felter. Disse feltene må derfor fylles inn, men informasjonen vil ikke benyttes.

 

Påmeldingsfrist: Torsdag 20.mai kl. 8.30

Påmeldingsfristen er utløpt og den elektroniske påmeldingen er stengt. 
Dersom du ikke har meldt deg på og ønsker å delta, vennligst ta kontakt med kurskoordinator Anja Høiby-Nikolaisen (kurs@ka.no).  

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.