Tilbake til kurs

Lederprat med KA: Forholdet mellom valgt leder og ansatt leder

18.05.2021-18.05.2021 | 1000 plasser, 59 påmeldt

 

Lederprat med KA er KAs nye, månedlige sending om ledelse. Her vil det være gjester i studio, spennende tema og noen faste spalter.

Tirsdag 18.mai kl. 10.00 finner tredje episode sted. De fleste ledere må forholde seg til en styreleder, og i kirken gjerne en rådsleder. Hvordan ser egentlig maktrelasjonen mellom dem ut, og hva bør man gjøre for å sørge for et godt forhold? Leder for Den norske kirkes demokratiutvalg og fagdirektør i KA, Harald Askeland er gjest i studio, sammen med Lill Tone Grahl-Jacobsen, medlem av Kirkemøtet og tidligere bispedømmerådsleder, med lang ledererfaring fra arbeidslivet.

 

Dato og tid: Tirsdag 18.mai kl. 10.00 – 11.00

Varighet: 1 time

Målgruppe: Alle som er interessert i ledelse, spesielt i ideell og kirkelig sektor

Programleder: Seniorrådgiver Jens A. Bjelland

Pris: Gratis.
Det er standard i påmeldingsskjemaet at fakturainformasjon er obligatoriske felter. Disse feltene må derfor fylles inn, men informasjonen vil ikke benyttes.

Opptak: Alle påmeldte deltakere får tilgang til opptak av sendingen. Opptaket er tilgjengelig i 30 dager.  

 

Påmeldingsfrist: Fredag 14. mai kl. 12.00

Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).  

Lederpraten foregår gjennom verktøyet Crowdcast. Du trenger ingen spesiell programvare for å delta, kun en oppdatert nettleser, som f.eks. Chrome. Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til arrangementet når påmeldingsfristen utløper.

Ved påmelding til dette arrangementet godtar man å bli med på e-postlisten til KA Lederakademi, som årlig vil sende ut 6 nyhetsbrev om ledelse.

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.