Tilbake til kurs

Lederprat med KA: Kirkeleder i media - burde vi våge å være mer synlige?

03.05.2022-03.05.2022 | 1000 plasser, 8 påmeldt

Obs: Lederprat med KA tirsdag 3. mai er dessverre avlyst. 

 

Hver dag mottar vi i KA presseklipp fra alle landets aviser med alle sakene som har omtalt kirken og kristne virksomheter på noen måte. En ting som blir tydelig når man scroller gjennom dem er hvor forskjellig kirkelige ledere opptrer i media: Noen kirkeverger er i lokalavisa hver uke, andre steder er prosten den som personifiserer kirken lokalt. Andre steder igjen ser vi ledere som aktivt skriver innlegg og oppsøker media i lokalpolitiske saker som omhandler barn og unge, kirkeasylanter, miljøpolitikk med mer.  

Hvordan bør du som leder i en KA-medlemsvirksomhet forholde deg til mediene rundt deg? Hva er en god strategi? Og hvilke budskap har du å komme med?

I Lederprat med KA den 3. mai kommer nestleder i kommunikasjonsavdelingen i Kirkerådet, Emil Engeset til studio. Han har erfaring fra å jobbe med kommunikasjon i partiet Høyre og rådgir nå kirketopper om kommunikasjon.
En gjest til blir annonsert på et senere tidspunkt.  

 

Dato og tid: Tirsdag 3.mai kl. 12.30 – 13.30

Varighet: 1 time

Målgruppe: Ledere, styremedlemmer og som er interesserte i ledelse i kirkelig og ideell sektor 

Programleder: Seniorrådgiver Jens A. Bjelland

Pris: 

Deltakeravgiften for KA-medlemmer er kr. 300,-
For ikke-medlemmer er deltakeravgiften kr. 600,-

Dersom man er 2-5 deltakere fra samme arbeidsgiver, er totalprisen for gruppen kr. 600,- for KA-medlemmer og kr. 1200,- for ikke-medlemmer. Alle personer som skal delta må meldes på, slik at alle får tilgang til kurset. Deltakeravgiften blir justert før fakturering.
Alle priser er eks.mva.

For avmelding etter påmeldingsfristens utløp, faktureres kursavgift. 

 

Opptak: Alle påmeldte deltakere får tilgang til opptak av sendingen. Opptaket er tilgjengelig i 30 dager.  

 

Påmeldingsfrist: Mandag 2. mai kl. 9.00
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).
Bekreftelse på deltakelse og tilgang til sendingen sendes på e-post til deltakerne etter at påmeldingsfristen har utløpt. 

Ved påmelding til dette arrangementet godtar man å bli med på e-postlisten til KA Lederakademi, som jevnlig vil sende ut nyhetsbrev om ledelse. 

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.