Tilbake til kurs

Lederprat med KA: Kan det bli for mye demokrati?

07.12.2021-07.10.2021 | 1000 plasser, 21 påmeldt

 

Det er en tydelig forventning til både Den norske kirke og frivillige organisasjoner at man skal drive med et demokratisk styresett. Men samtidig har vi et ansvar for å sørge for å drive effektive organisasjoner, og ikke skusle vekk ressurser på unødvendig forankring, overflødige styringsnivåer og byråkrati som skal tilrettelegge for demokratiet. Kan det bli for mye av det gode? De største kirkesamfunnene i verden er jo mye mindre demokratiske enn våre. Og hvilke grep kan vi gjøre for å sikre god og riktig drift av både Den norske kirke og frivillige organisasjoner framover?

Til programleder Jens A. Bjelland kommer fagdirektør i KA og leder av Demokratiutvalget i Den norske kirke, Harald Askeland, samt generalsekretær i Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn og katolikk, Ingrid Rosendorf Joys.

Lederprat med KA er en interaktiv direktesending 1 gang i måneden. Det er gratis, men du må melde deg på for å motta lenke for å se. Ved påmelding godtar du å motta nyhetsbrev fra KA Lederakademi noen ganger i året.

Tid: Tirsdag 7. desember kl 12:30-13:30
Sted: KAs plattform for direktesendinger, Crowdcast
Pris: Gratis. Det er standard i påmeldingsskjemaet at fakturainformasjon er obligatoriske felter. Disse feltene må derfor fylles inn, men informasjonen vil ikke benyttes.

Målgruppe: Ledere i ideell og kirkelig sektor og andre som er interesserte i ledelse.

Opptak: Alle påmeldte deltakere får tilgang til opptak av sendingen. Opptaket er tilgjengelig i 30 dager.  

Nettkurset foregår gjennom verktøyet Crowdcast. Du trenger ingen spesiell programvare, kun en oppdatert nettleser, som f.eks. Chrome. Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til kurset når påmeldingsfristen utløper.

 

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.