Tilbake til kurs

Workshop: Enøk for fellesråd

Sted: Kirkens hus

21.11.2019-21.11.2019 | 8 plasser, 7 pƄmeldt

Har du lyst til å gjøre enøk-tiltak i en kirke eller et annet bygg, men sliter med å komme i gang? På workshop med KAs engasjerte seniorrådgiver Harald Ringstad kan du få hjelp til å realisere prosjekter som er både lønnsomme og klimavennlige.

Ta med deg dine ideer og behov og møt andre som også ønsker å iverksette enøktiltak i sitt fellesråd. Sammen finner dere løsninger på utfordringene. Lærerikt, konstruktivt, systematisk og veldig matnyttig.

Workshopen starter med en grunnleggende innføring i enøk-arbeid, der vi blant annet er innom samarbeid med kommunen, Kirkens miljøledelsesverktøy og Grønn menighet/Grønt fellesråd. Vi også ser på gode eksempler fra vår egen sektor, slik som prosessen fram mot bergvarmebasert oppvarming og halverte strømutgifter i den 372 år gamle Risør kirke.

 

Målgruppe: Kirkeverger, driftsledere, miljø-/enøkansvarlig eller andre som skal jobbe med enøk.

Tid: Torsdag 21. november kl. 10.00-16.00

Sted: Kirkens hus, Rådhusgt. 1-3, Oslo

Leder for workshopen: Seniorrådgiver Harald Ringstad

Obs: Alle deltakere må ha med egen PC.

Pris: Deltakereavgiften for medlemmer er kr. 800,-  eks. mva. 
Avmelding etter påmeldingsfristen faktureres med kr. 500. For avmelding de siste 5 dager før eller no-show faktureres workshopen i sin helhet.

 

Påmeldingsfrist: Fredag 25. oktober 2019
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs). Bekreftelse på deltakelse sendes på e-post til deltakerne etter at påmeldingsfristen har utløpt.

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.