Tilbake til kurs

Lederprat med KA: Hva har personlighet med ledelse å gjøre?

19.10.2021-19.10.2021 | 1000 plasser, 40 påmeldt

 

På KAs lederkurs kan vi jevnlig høre folk si om seg selv at «Jeg er ikke noen typisk leder». Men hva menes med det? Er det myten om den sterke mann som fortsatt står sterkt? De senere årene har bruken av personlighetstester i lederrekrutteringsprosesser blitt stadig mer utbredt, og radioprogrammer som NRKs Sånn er du har allmenngjort interessen for sammenhengen mellom personlighetstrekk og andre egenskaper.

Til programleder Jens A. Bjelland kommer professor i psykologi og leder av Psykologisk Institutt ved Universitetet i Oslo, Bjørn Lau. Sammen skal de finne ut av sammenhengen med personlighet og lederegenskaper, med et spesielt blikk på kirkelig sektor.

Lederprat med KA er en interaktiv direktesending 1 gang i måneden. Det er gratis, men du må melde deg på for å motta lenke for å se. Ved påmelding godtar du å motta nyhetsbrev fra KA Lederakademi noen ganger i året.

Tid: Tirsdag 19. oktober kl 12:30-13:30
Sted: KAs plattform for direktesendinger, Crowdcast


Pris: Gratis Det er standard i påmeldingsskjemaet at fakturainformasjon er obligatoriske felter. Disse feltene må derfor fylles inn, men informasjonen vil ikke benyttes.

Målgruppe: Ledere i ideell og kirkelig sektor og andre som er interesserte i ledelse.

Opptak: Alle påmeldte deltakere får tilgang til opptak av sendingen. Opptaket er tilgjengelig i 30 dager.  

Påmeldingsfrist: Mandag 18. okt kl. 09


Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).  

Nettkurset foregår gjennom verktøyet Crowdcast. Du trenger ingen spesiell programvare, kun en oppdatert nettleser, som f.eks. Chrome. Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til kurset når påmeldingsfristen utløper.

 

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.