Tilbake til kurs

Nettkurs: Organisering av underliggende virksomheter

18.03.2021-18.03.2021 | 1000 plasser, 1 påmeldt

Mange steder driver menighetsråd og kirkelige fellesråd i Den norske kirke, samt kristne organisasjoner, flere typer underliggende virksomheter. Eksempler på dette er menighetsbarnehager, drift av menighetshus, kirkemusikkfestivaler og andre kulturarrangementer. Felles for disse er at når økonomien blir stor og man i tillegg får ansatte, oppstår spørsmålet om hvordan det er klokest å organisere slik virksomhet. På den ene siden står ønsket om styring og en nær tilknytning til menighetene, og på den andre siden vurderinger av økonomisk risiko og muligheter som ligger i å være en selvstendig virksomhet.

På dette nettkurset vil vi se nærmere på fordeler og ulemper ved å organisere virksomheter som aksjeselskap, stiftelser, foreninger, eller å beholde dem som en direkte underlagt virksomhet i samme organisasjon.

 

Dato og tid: Torsdag 18.mars 2021 kl. 12.30-13.30   

Varighet: 60 min

Målgruppe: Ledere i kirkelig sektor

Kursholder: Seniorrådgiver Jens A. Bjelland (KA) m.fl.  

 

Pris: 
Deltakeravgiften for KA-medlemmer er kr. 300,-
For ikke-medlemmer er deltakeravgiften kr. 600,-

Dersom man er 2-5 deltakere fra samme arbeidsgiver, er totalprisen for gruppen kr. 600,- for KA-medlemmer og kr. 1200,- for ikke-medlemmer. Alle personer som skal delta må meldes på, slik at alle får tilgang til kurset. Deltakeravgiften blir justert før fakturering.
Alle priser er eks.mva.

For avmelding etter påmeldingsfristens utløp, faktureres kursavgift. 

 

Påmeldingsfrist: Onsdag 17.mars kl. 9.00
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).  

Nettkurset foregår gjennom verktøyet Crowdcast. Du trenger ingen spesiell programvare, kun en oppdatert nettleser, som f.eks. Chrome. Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til kurset når påmeldingsfristen utløper.

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.