Tilbake til kurs

Lederprat med KA: Rop det ut! Eller ikke? Hvor eksplisitt kristne skal vi være?

01.06.2021-01.06.2021 | 1000 plasser, 16 påmeldt

 

Lederprat med KA er KAs nye, månedlige sending om ledelse. Her vil det være gjester i studio, spennende tema og noen faste spalter.

Kristne virksomheter utvider stadig sine samarbeidsflater: Menigheter i Den norske kirke driver i stadig større grad samskaping med kommunene, mens organisasjoner som KFUK-KFUM og diakonale institusjoner driver stadig flere religionsåpne prosjekter, der det ikke skal forkynnes. Men hvor langt kan kristne virksomheter strekke seg for å skape inkluderende tilbud, uten å miste seg selv? Og betyr det noe for et arbeid at det sitter noen på toppen av en virksomhet og tenker på det som diakoni, om få av dem som er involvert i arbeidet oppfatter at kristendom har noe med saken å gjøre?

Til vårt digitale studio kommer Ingunn Moser, forstander og administrende direktør av Stiftelsen Diakonhjemmet og professor i sosiologi. Hun leder flere virksomheter som både har en kristen, diakonal forankring, og som samtidig tjener hele bredden av samfunnet. En gjest til vil offentliggjøres snarlig.

 

Dato og tid: Tirsdag 1.juni kl. 10.00 – 11.00

Varighet: 1 time

Målgruppe: Alle som er interessert i ledelse, spesielt i ideell og kirkelig sektor

Programleder: Seniorrådgiver Jens A. Bjelland

Pris: Gratis.
Det er standard i påmeldingsskjemaet at fakturainformasjon er obligatoriske felter. Disse feltene måderfor fylles inn, men informasjonenvil ikke benyttes.

Opptak: Alle påmeldte deltakere får tilgang til opptak av sendingen. Opptaket er tilgjengelig i 30 dager.  

 

Påmeldingsfrist: Mandag 31.mai kl. 09.00

Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).  

Lederpraten foregår gjennom verktøyet Crowdcast. Du trenger ingen spesiell programvare for å delta, kun en oppdatert nettleser, som f.eks. Chrome. Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til arrangementet når påmeldingsfristen utløper.

Ved påmelding til dette arrangementet godtar man å bli med på e-postlisten til KA Lederakademi, som årlig vil sende ut 6 nyhetsbrev om ledelse.

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.