Tilbake til kurs

Storkommunekonferansen 2021 (kun inviterte)

08.06.2021-08.06.2021 | 100 plasser, 49 påmeldt

 

Storkommunekonferansen – KAs årlige møteplass for kirkeledere i de største kommunene – går i år av stabelen tirsdag 8. juni!

Temaene i år er hvordan kirken kan bidra til å bygge sterke lokalsamfunn, innovasjon i kirkelig sektor og arbeidsgiveri lokalt:

  • Ordfører og leder av KS sitt storbynettverk, Jan Oddvar Skisland, innleder til panelsamtale om samarbeid mellom kommune og kirke. I panelsamtalen vil vi møte ordfører i Bærum, Lisbeth Hammer Krog, ass. kirkeverge i Oslo, Ann-Magrit Austenå, kirkesjef i Asker, John Grimsby og leder av nettverk for kirkelige fellesråd, Svein Inge Thorstvedt.
  • Even Westerveld fra Vipps sparker i gang bolken om innovasjon med å fortelle hvordan Vipps jobber med å utvikle nye løsninger. Så følger følgende eksempler til inspirasjon: Andreas Ruud i KFUM gaming og e-sport, Annette Stenseng i nystartede Kirkelig Gravferdshjelp i Drammen, Susanne Kaluza fra Litteraturhuset i Oslo om å drive kulturbasert næringsutvikling og Diakoner på Romerike om tilbudet «Tid for samtale».
  • Den norske kirke står midt i en endringstid, med både ny trossamfunnslov, arbeid med et skreddersydd, felles lønnssystem for alle ansatte i Den norske kirke og prosessen rundt ny kirkelig organisering. Vi håper konferansen kan gi nye ideer til samhandling, gi påfyll av kunnskap og ikke minst inspirasjon til videre arbeid med gjenåpning av kirken og samfunnet for øvrig.

 

Dato og tid:
Tirsdag 8.juni kl. 10.00 - 14.00

 

Målgruppe:
Kirkeverger, proster og fellesrådsledere fra kommuner med over 30.000 innbyggere. Konferansen er kun åpen for inviterte.

 

Digital konferanse:
Konferansen er i år digital. Den er direktesendt og det vil være mulig for alle deltakere å stille spørsmål og komme med innspill underveis. Vi oppfordrer de som deltar fra samme fellesråd til å være i samme rom under konferansen, slik at det blir både digital konferanse og et fysisk møtested samtidig – selvsagt i henhold til de smittevernreglene som måtte gjelde på dette tidspunktet.

Man trenger ingen spesiell programvare for å delta på konferansen – kun en nettleser.
Deltakere vil få tilsendt nødvendig informasjon og tilgang i forkant av konferansen.

 

Pris: 
Konferanseavgiften er kr. 2500,- eks. mva. pr. fellesråd.

Alle som skal delta må melde seg på. Dersom det deltar flere fra samme råd, justerer vi konferanseavgiften før fakturering. 

For avmelding etter påmeldingsfristens utløp, faktureres konferanseavgift. 

 

Påmeldingsfrist: Tirsdag 1.juni 2021
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).  

Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til konferansen når påmeldingsfristen utløper.

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.