Tilbake til kurs

Kirkelederkonferansen 2021

Sted: Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

01.11.2021-02.11.2021 | 212 plasser, 213 pƄmeldt

Konferansen er fullbooket. Ved påmelding vil du bli satt påventeliste.  Korona satte en stopper for Kirkelederkonferansen i fjor, men i november kan 300 kirkeledere fra hele landet endelig samles på Gardermoen. Kirkelederkonferansen går av stabelen på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 1.-2. november 2021! 

Les mer om konferansen her. Se fullstendig (foreløpig) program her.

Landskonferansen for kirkeverger holdes på samme sted som Kirkelederkonferansen og har oppstart på ettermiddagen 2.november. 
Mer informasjon om Landskonferansen finner du her.

Prostekonferansen i regi av Den norske kirke holdes på samme sted som Kirkelederkonferansen og har oppstart på ettermiddagen 2. november. 
De som skal delta på prostekonferansen skal ikke melde seg på Kirkelederkonferansen selv. Det gjøres automatisk gjennom påmelding til Prostekonferansen.

Tidsramme

Start: Mandag 1. november kl 10.00
Slutt: Tirsdag 2. november kl 15.00

Kirkevergekonferansen og Prostekonferansen fortsetter kl 16. på samme lokasjon.

Påmeldingfrist 15. september 2021

Det er plass til 345 deltakere (inkl 124 proster og biskoper som melder seg på gjennom eget system) på konferansen. De ca 30 som melder seg på sist vil få rom på nabohotellet (100m) Comfort Hotel Runway.

Pris

Konferanseavgift kr 4 100  eks.mva, som inkluderer overnatting i enkeltrom, fullpensjon, festmiddag, reise til Jessheim kirke med mer. Dekker ikke drikke til middagen.

Ønskes ekstra overnatting fra 31. oktober velger du dette til slutt i bestillingen. Rommet koster kr 1 116, og betales direkte til hotellet. Tips er at det kan være billigere på andre hotell i området, men da må du skifte hotell på mandag.

For avmelding etter påmeldingsfristen kommer et gebyr på kr 500,-
For avmelding siste fem dager før kurset eller no-show, faktureres kurset i sin helhet.

Sted:

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotel Runway
Her finner du hotellets nettside med kart og veibeskrivelse.

Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs). Bekreftelse på deltakelse sendes på e-post til deltakerne etter at påmeldingsfristen har utløpt. 

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.