Tilbake til kurs

Nettkurs: Automatiske slokkeanlegg

15.04.2021-15.04.2021 | 1000 plasser, 1 påmeldt

Nettkurset er en kort innføring i hvordan automatiske slokkeanlegg fungerer, og hvorfor og hvordan fellesrådene bør jobbe for å få installert slike anlegg i sine kirkebygg. 

KA har sammen med Riksantikvaren jobbet frem mye ressursmateriell for slokkeanlegg; som akseptkriterier for anskaffelse, testmal for anlegg i høye kirkebygg (NS3912), samt flere veiledere til hjelp for å få gjennomført slokkeanlegg som en del av en helhetlig brannsikring. Dette materialet vil bli gjennomgått og forklart på kurset. Du finner ressursmateriellet her.

 

Dato og tid: Torsdag 15.april 2021 kl. 12.30-13.30   

Varighet: 1 time   

Målgruppe: Kirkeverger, kirkebyggansvarlige, kirketjenere og andre

Kursholder: Prosjektleder/fagdirektør Ingrid Staurheim (KA)

 

Pris: 
Deltakeravgiften for KA-medlemmer er kr. 300,-
For ikke-medlemmer er deltakeravgiften kr. 600,-

Dersom man er 2-5 deltakere fra samme arbeidsgiver, er totalprisen for gruppen kr. 600,- for KA-medlemmer og kr. 1200,- for ikke-medlemmer. Alle personer som skal delta må meldes på, slik at alle får tilgang til kurset. Deltakeravgiften blir justert før fakturering.
Alle priser er eks.mva.

For avmelding etter påmeldingsfristens utløp, faktureres kursavgift. 

 

Påmeldingsfrist: Onsdag 14.april kl. 9.00
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).  

Nettkurset foregår gjennom verktøyet Crowdcast. Du trenger ingen spesiell programvare, kun en oppdatert nettleser, som f.eks. Chrome. Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til kurset når påmeldingsfristen utløper.

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.