Tilbake til kurs

Webinar: Iverksetting av tariffoppgjøret (Gratis)

05.02.2021-05.02.2021 | 1000 plasser, 64 påmeldt

I rundskrivene 4 og 5/2021 beskrives gjennomføring og iverksetting av HTA-oppgjørene for 2020, som nettopp er vedtatt ved uravstemning. Vi vet at mange føler seg usikre på dette. Hvor stor påslag skal de ulike ansatte ha, hva med deltidsstillinger, hvilken av bestemmelsene gjelder for mine ansatte, skal de ha ett eller flere tillegg, hvordan fungerer etterbetalingen, hvorfor er det bare 1400 kroner når rammen er 1,7 % .- hvor ble det av resten av pengene etc.?

På dette webinaret skal vi se på noen praktiske regneeksempler, og oppklare noen vanlige misforståelser.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke vil fremkomme noen ny informasjon på dette webinaret enn det som allerede ligger ute på rundskriv og nettsidene ellers. Det er ikke nødvendig å delta dersom du ikke har spørsmål eller uavklarte momenter knyttet til iverksettingen av oppgjøret.

 

Dato og tid: Fredag 5.februar 2021 kl. 12.00-12.45   

Varighet: 45 minutter

Målgruppe: Lønnsmedarbeidere, personalansvarlige og alle som er involvert i lønnsjusteringene som følge av tariffoppgjøret.

Kursholder: Avdelingsdirektør Ingrid B. Tenfjord

Pris: Kurset er gratis.

 

Påmeldingsfrist: Fredag 5. februar 2021 kl. 09.00

Påmeldingsfristen er utløpt og den elektroniske påmeldingen er stengt.
Dersom du ikke har meldt deg på og ønsker å delta, vennligst ta kontakt med kurskoordinator Anja Høiby-Nikolaisen på e-post (kurs@ka.no).

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.