Tilbake til kurs

Fagledelse og innovasjon i Den norske kirke

Sted: VID vitenskapelige Høgskole

11.11.2024-21.05.2025 | 25 plasser, 4 påmeldt

Er du fagleder for kirkemusikk, kirkelig undervisning eller diakoni? Har du lyst til å lære mer om generell ledelse, fagledelse, samskaping, planarbeid og innovasjon?

Studieemnet «Fagledelse og innovasjon i Den norske kirke» tilbys høsten 2024-våren 2025 i samarbeid mellom KA og VID. Studieemnet gir 15 studiepoeng og gir innsikt i prosjektledelse som en type fagledelse, forankringsprosesser i kirkedemokratiet, rammer og planverk.

 

Målgruppe:
Den primære målgruppen for studiet er ansatte innen kirkelig undervisning, diakoni eller kirkemusikk. Du kan likevel delta på studiet om du er ansatt i en annen kirkelig stilling som prest/rådgiver/konsulent i Den norske kirke, og/eller i en kristen organisasjon, men vi gjør oppmerksom på at studiet tar utgangspunkt i fagledelse innenfor de nevnte fagområdene.

 

Pris:
Fullpris er kr. 16000,- 
Dersom du er omfattet av OU1-ordningen (fellesråd og organisasjoner med overdratt partsansvar) gis det stipend på kr. 8000,- 

Studieavgift til VID kommer i tillegg. 

 

Mer informasjon?
Utfyllende informasjon finner du på OUs sider her. Her er det informasjon om innhold og organisering, samlinger, stipendordninger mm.

 

Påmeldingsfrist: Tirsdag 1.oktober 2024

Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs). Bekreftelse på deltakelse sendes på e-post til deltakerne etter at påmeldingsfristen har utløpt. 

Alle ansatte i Den norske kirke er medlemmer av OU-ordningen. Ved påmelding til OU-arrangementer blir deltakeren mottaker av OUs nyhetsbrev, som sendes ut 4-5 ganger i året.
Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.