Tilbake til kurs

Fagledelse og innovasjon i Den norske kirke

Sted: VID vitenskapelige Høgskole

13.06.2023-27.11.2023 | 25 plasser, 10 påmeldt

Studieemnet «Fagledelse og innovasjon i Den norske kirke» tilbys høsten 2023 i samarbeid mellom KA og VID. Studiet er grunnfinansiert av kateketmidler og av stipendordninger gjennom OU1-ordningen. Studieemnet er på masternivå (15 studiepoeng) og gir innsikt i prosjektledelse som en type fagledelse, forankringsprosesser i kirkedemokratiet, rammer og planverk og grunnleggende kunnskap om arbeid med budsjett og regnskap.

 

Målgruppe:
Den primære målgruppen for studiet er ansatte innen kirkelig undervisning, diakoni eller kirkemusikk. Du kan likevel delta på studiet om du er ansatt i en annen kirkelig stilling som prest/rådgiver/konsulent i Den norske kirke, og/eller i en kristen organisasjon, men vi gjør oppmerksom på at studiet tar utgangspunkt i fagledelse innenfor de nevnte fagområdene.

 

Pris:
Fullpris er kr. 16000,- 
Dersom du er omfattet av OU1-ordningen (fellesråd og organisasjoner med overdratt partsansvar) gis det stipend på kr. 8000,- 

Studieavgift til VID på kr. 920 x 2 kommer i tillegg. 

 

Mer informasjon?
Utfyllende informasjon finner du på OUs sider her. Her er det informasjon om innhold og organisering, samlinger, stipendordninger mm.

 

Påmeldingsfrist: Torsdag 30. mars 2023. 
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden.

Vi ber om at du ved påmelding kort beskriver din utdanningsbakgrunn og motivasjon for gjennomføring av studiet (maks 50 ord). Dette kan du fylle inn i et av de åpne kommentarfeltene.

Du får beskjed om du har fått plass på studiet umiddelbart etter påmeldingsfristen.

Alle ansatte i Den norske kirke er medlemmer av OU-ordningen. Ved påmelding til OU-arrangementer blir deltakeren mottaker av OUs nyhetsbrev, som sendes ut 4-5 ganger i året.
Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.