Tilbake til kurs

Lederprat med KA: Man or mission first?

11.10.2022-11.10.2022 | 1000 plasser, 15 påmeldt

Da Tina Sødal ble bedt om å oppsummere sin lederfilosofi i forbindelse med at hun sluttet som generalsekretær i Strømmestiftelsen for å begynne som direktør ved Arkivet, var det første hun tenkte: «Man or mission first?»

Verdibaserte virksomheter har som regel en tydelig «mission», samtidig som de ansatte ofte har et sterkt eierskap til organisasjonen. Hva gjør en leder når hun/han opplever at oppdraget fra medlemmer eller eiere ikke stemmer overens med det de ansatte mener er den egentlige kjernen i virksomheten?

Slike problemstillinger har også Erhard Hermansen, generalsekretær i Norges Kristne Råd med bakgrunn blant annet som pastor og tilsynsmann i Frikirken, erfaring med.

I tillegg til samtale rundt «Man or mission first?» skal vi innom de faste spaltene «Min ledertabbe» og «Mitt ledertips».

Lederprat med KAer en månedlig interaktiv sending med gjester i studio, der vi tar opp utfordringer og trender knyttet til ledelse. Som seer kan du komme med innspill og spørsmål i chatten, som svares ut underveis. Bli med og skap spennende sendinger sammen med oss, eller bare len deg tilbake og følg samtalen.

 

Gjester:
Tina Sødal (direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, tidligere generalsekretær i Strømmestiftelsen) og Erhard Hermansen (generalsekretær i Norges Kristne Råd, tidligere pastor og tilsyn i Frikirken og HR-sjef i Bourbon Offshore Norway).

Dato og tid: Tirsdag 11. oktober kl. 12.30

Varighet: 45 minutter

Målgruppe: Ledere, styremedlemmer og andre som er interesserte i ledelse i kirkelig og ideell sektor  

Programleder: Kommunikasjonsdirektør Trygve W. Jordheim

Pris:  

Deltakeravgiften for KA-medlemmer er kr. 300,- 
For ikke-medlemmer er deltakeravgiften kr. 600,- 

Dersom man er 2-5 deltakere fra samme arbeidsgiver, er totalprisen for gruppen kr. 600,- for KA-medlemmer og kr. 1200,- for ikke-medlemmer. Alle personer som skal delta må meldes på, slik at alle får tilgang til kurset. Deltakeravgiften blir justert før fakturering. 
Alle priser er eks.mva. 

For avmelding etter påmeldingsfristens utløp, faktureres kursavgift.  

 

Opptak: Alle påmeldte deltakere får tilgang til opptak av sendingen. Opptaket er tilgjengelig i 30 dager.   

 

Påmeldingsfrist: Mandag10.oktober kl. 9.00 

Påmeldingsfristen er utløpt og den elektroniske påmeldingen er stengt.
Dersom du ikke har meldt deg på og ønsker å delta, vennligst ta kontakt med kurskoordinator Anja Høiby-Nikolaisen (kurs@ka.no). 

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.