Tilbake til kurs

Lederprat med KA: Hvordan unngå feilansettelser?

16.11.2021-16.11.2021 | 1000 plasser, 23 påmeldt

 

Det er vanlig å regne med omtrent 10% utskiftning av ansatte i løpet av et år. Blant KAs medlemmer sektor vil det si at det gjøres rundt 1000 nyansettelser årlig – og få ting er mer kostbart for en virksomhet enn å bomme på en ansettelse. Så hva kan vi gjøre for å sikre oss best mulig? 

Programleder Jens A. Bjelland får besøk av mangeårig hodejeger og næringslivsleder, Åge Petter Kristiansen, og personalsjef i Fredrikstad kirkelige fellesråd, Aslaug Marie Lindstad. Sammen skal vi se på feller, gode rutiner, hjelp som er tilgjengelig og mulighetene som ligger i en nyansettelse.  

Lederprat med KA er en interaktiv direktesending 1 gang i måneden. Det er gratis, men du må melde deg på for å motta lenke for å se. Ved påmelding godtar du å motta nyhetsbrev fra KA Lederakademi noen ganger i året.  

Tid: Tirsdag 16. november kl 12:30-13:30 
Sted: KAs plattform for direktesendinger, Crowdcast 
Pris: Gratis Det er standard i påmeldingsskjemaet at fakturainformasjon er obligatoriske felter. Disse feltene må derfor fylles inn, men informasjonen vil ikke benyttes.

Målgruppe: Ledere i ideell og kirkelig sektor og andre som er interesserte i ledelse.  

Opptak: Alle påmeldte deltakere får tilgang til opptak av sendingen. Opptaket er tilgjengelig i 30 dager.  

Påmeldingsfrist: Mandag 15. november kl. 9.00


Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs).  

Nettkurset foregår gjennom verktøyet Crowdcast. Du trenger ingen spesiell programvare, kun en oppdatert nettleser, som f.eks. Chrome. Det sendes ut e-post med informasjon og tilgang til kurset når påmeldingsfristen utløper.

 

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.