Tilbake til kurs

Fagdag for kontoransatte

Sted: Scandic Ambassadeur Drammen

11.09.2024-11.09.2024 | 30 plasser, 25 påmeldt

 

Onsdag 11. september inviteres det til fagdag for kontoransatte. Fagdagen legger opp til faglige input, arbeid med case og samtaler i grupper og i plenum. Her vil du møte andre som er i noenlunde samme arbeidssituasjon som deg, du får lytte til og drøfte felles utfordringer og gleder i jobben, og ikke minst så er det en fin anledning til å etablere nettverk på tvers av arbeidsplasser.

På fagdagen tar vi sikte på å være innom spørsmål rundt saksbehandling, regnskap, arkiv, offentlighetslov, kirkens fellessystemer m.m. Flere detaljer kommer senere.

 

Målgruppe: 
Fagdagen passer for alle kontoransatte som har en rolle i organisering av arbeidet i soknet, og i den daglige oppgaveløsningen er avhengig av samarbeid og samhandling med ansatte, menighetsråd og frivillige. 

 

Tid: Onsdag 11.september 2024 kl. 9.30 – 16.00

Sted: Scandic Ambassadeur Drammen, Strømsø Torg 7, Drammen.

Pris: 

Deltakeravgiften er kr. 1500,- for ansatte som er omfattet av OU1-ordningen.
For andre er deltakeravgiften kr. 2000,-

Deltakeravgiften inkluderer dagskurs med lunsj.

Avmelding etter påmeldingsfristens utløp faktureres med kr. 500,-
Ved avmelding siste 5 dager før kursstart, faktureres kurset i sin helhet.

 

Innføringskurs for ansatte innen kontor og administrasjon
Vi anbefaler å kombinere kurset med innføringskurs for ansatte innen kontor og administrasjon som holdes 12.-13.september på samme sted.  

Dersom man deltar på begge kurs, er deltakeravgiften totalt kr. 3800,- (OU1)/ kr. 5000,- (andre). Deltakeravgiften inkl. tre dager med kurs inkl. lunsj, middag 12.september, samt overnatting 11. og 12. september.

Mer informasjon og påmelding til innføringskurs for ansatte innen kontor og administrasjon finner du her. Merk at man må fylle inn påmeldingsskjema for hvert enkelt kurs om man skal delta alle tre dager. Deltakeravgiften blir korrigert manuelt før fakturering.

 

Mer informasjon?
Om du ønsker mer informasjon om fagdagen, kan du ta kontakt med spesialrådgiver Eldbjørg Leinebø Ekre (tlf. 41610918/e-post eldbjorg.ekre@ka.no) eller kommunikasjonsdirektør Trygve Jordheim (tlf. 970 71 856/ e-post trygve.jordheim@ka.no)

 

Påmeldingsfrist: Fredag 16.august 2024
Vennligst benytt elektronisk påmeldingsskjema ved å trykke på påmeldingsknappen nederst på siden (eller på hovedsiden for kurs). Bekreftelse på deltakelse sendes på e-post til deltakerne etter at påmeldingsfristen har utløpt. 

Alle ansatte i Den norske kirke er medlemmer av OU-ordningen. Ved påmelding til OU-arrangementer blir deltakeren mottaker av OUs nyhetsbrev, som sendes ut 4-5 ganger i året.

Personvern: Les mer på vår personvernerklæring.